Ioana Cătănoiu

Vocal Coach

Drumul meu în muzică a început la vârsta de 11 ani, luând lecții de chitară și canto la Palatul Copiilor din Rm. Vâlcea. Am făcut parte dintr-o trupă de muzică folk, alături de care am participat la diverse competiții naționale timp de 2 ani. Am studiat canto timp de 3 ani la “Școala Populară de Arte” din Rm. Vâlcea, de-a lungul anilor având ocazia să particip la numeroase concursuri și festivaluri de muzică atât naționale, cât și internaționale.

Orașul natal mi-a oferit șansa să studiez alături de profesori excepționali, dar lucrurile au ajuns la un alt nivel când m-am mutat în București. Am lansat primele 2 piese din cariera mea muzicală, „August” și „Superhuman”, iar anul acesta, mi-am conturat pasiunea pentru muzică prin lucrarea de licență în care am abordat tehnica vocală modernă (Universitatea din București). Ca profesor de canto am o experiență de 3 ani, în care am lucrat cu toate categoriile de vârstă, fiecare artist având nevoi și dorințe diferite.

WOW! Music Academy reprezintă promisiunea pe care le-o fac celor ce ne vor călca pragul. Vor fi mereu susținuți, ajutați și înțeleși. Înainte de orice, atât noi, profesorii, cât și ei, suntem artiști și înțelegem dificultățile pe care acest drum le presupune.

Sunt extrem de mândră că la 22 de ani am avut ocazia, împreună cu doi artiști foarte talentați, să deschidem această școală.

Copyright 2018. All rights reserved.