Georgiana Mototolea (Gigi)

Vocal Coach

Ce înseamnă să te împlinești ca artist și vocal coach?

De la 5 ani am studiat pian principal și am făcut școala și liceul de muzică “Dimitrie Cuclin” Galați. Am absolvit Universitatea Națională de Muzică, București – Canto clasic. Multă muncă, preocupare, profesori minunați, oameni care au crezut în mine și multă, multă muncă, presărată cu puțin noroc, odată ce am ajuns în București.

Sunt angajată a Filarmonicii Române de mai bine de 20 de ani și am colaborat cu Teatrul Național de Operetă din 2008 până în 2013, în musicalurile “Romeo și Julieta” și “Rebecca”.

De 14 ani sunt voce Disney și Netflix pe dublaje de desene animate și filme. Sunt vocea Clarabelle (Mickey Mouse) în Romania și voce generic “Doctorița Plușica”. Proiecte film: Jingle Jangle, Păpușile Muppets.

Proiecte desene animate: Peter Pan, Cenușăreasa, Frumoasa și bestia, Regele leu, Mulan, Alice în țara minunilor,  Winnie the pooh, Mica sirenă, Tinkerbell, Happy Feet, Ferma trăznită, Elena din Avalor, Rapunzel etc.

In 2008 mi se oferă oferta de colaborare cu trustul ProTv, în cadrul emisiunii „O La La”. Am colaborat ca backing vocal cu Ștefan Bănică, Damian Drăghici, Direcția 5, Vunk și în anul 2019, concert The Motans la Arenele Romane. Tot ca backing vocal, am colaborat în mai multe finale Eurovision România, cu artiști precum Spin și Tavi Colen.

Ca vocal coach? Peste 8 ani de experiență cu toate categoriile de vârstă. Rezultate? Am antrenat cântăreți ce au performat în emisiunile X Factor și Vocea României, au încheiat contracte cu case de producții și au fost admiși la licee de muzică și universități de profil din străinătate.

Îmi place mult să mă joc și să creez emoție prin voce. Wow! Music Academy este copilul meu, sufletul meu, familia mea, sacrificiul părinților mei pentru a fi ceea ce sunt astăzi.

Copyright 2018. All rights reserved.